SZPONZORÁCIÓ

Amit vállalunk

 Aki szponzorál, az nem adakozik, hanem üzletet köt. Pénzt ad, és helyébe anyagiakban nem is mérhető értékű reklámot kap. A nyilvánosság lehetővé teszi, hogy a szponzoráló céget hozzá közel álló, általa is vállalhatónak tartott értékekkel kapcsolatosan emlegessék.


A kultúra - (és a sport) támogatása mindig megtérül, mert az események többnyire bekerülnek a médiába, a kulturális programokon részt vevők pedig a szórakozás élményével hozzák összefüggésbe a támogató céget.


A szponzoráció segítségével a legnagyobb művészeket is hazánkba invitálhatjuk, olcsóbb belépőket kínálhatunk az érdeklődőknek, és nem utolsó sorban Budapesten kívülre is eljuttathatjuk azokat az előadókat, akiknek eddig csak a főváros jelentette Magyarországot.


A ShowTime Budapest kiváló médiakapcsolatainak köszönhetően rendkívül jó megjelenési lehetőséget biztosít a legnagyobb kereskedelmi televíziók és rádiók reklámidejében azoknak, akik rendezvényeit támogatják. A promóció számos más módját is kínáljuk, hogy hozzásegítsük partnereinket a minél nagyobb ismertséghez.


Szponzorációs csomagjainkat úgy állítjuk össze, hogy a kisebb cégektől a legnagyobbakig mindenki találjon egy-egy kedvére való ShowTime-rendezvényt, amelyet szívesen támogatna.


A szponzorációs csomag tartalmának kialakítása minden esetben külön megállapodás eredménye, így garantáljuk a támogató cégek számára a leginkább profiljukhoz illő megjelenést. Az alábbiakat minden esetben biztosítjuk - a szponzorációs összeg függvényében:


rádiós és televíziós reklámspotokban való megjelenésplakátokon, hirdetéseken, szórólapokon, belépőjegyen, a helyszínen való megjelenés

tiszteletjegyek

kedvezményes jegyvásárlás

céges szektorok kialakítása

fogadással egybekötött céges VIP-szektorok kialakítása

egyéni ötletek megvalósítása.


A ShowTime vállalja cégek által támogatott fesztiválok, tömegrendezvények, valamint zártkörű céges rendezvények teljes körű lebonyolítását neves külföldi művészek fellépésével. Megrendelőink között szerepel a WESTEL Mobil Távközlési Rt., Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala, az Estmédia Csoport, partnereink minden alkalommal megelégedésüket fejezték ki a rendezvény végeztével.


"Engedd meg, hogy ezúton is megköszönjük alkotó együttműködéseteket a legutóbbi Kapcsolat Koncerthez. Örömmel tájékoztathatunk, hogy Európa egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényén több, mint fél millióan vettek részt. Elton John elutazásakor elmondta, hogy koncert turnéjának egyik legnagyobb közönség számú és hangulatú előadása volt. A Kapcsolat Koncert nyolcesztendős - nemzetközi rangú - története tovább folytatódik. Reméljük, hogy számíthatunk majd rátok 2004-ben is."

G. Németh György - ügyvezető igazgató

"Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a Budapesti Búcsú alatt nyújtott segítségedért. Nagyszerű munkátok révén kiemelkedő produkció jöhetett létre, mely nagymértékben hozzájárult az idei Búcsú remek hangulatához, sikeréhez."

Koch Andrea

"Ezúton szeretnénk köszönetet nyilvánítani a ShowTime Budapest Kft-nek a 8 éve tartó folyamatos együttműködésünk során nyújtott magas színvonalú munkájáért és segítségéért."

Reichert Gábor - Portfolio igazgató Est Média

"Ritkán adatik meg manapság, hogy ilyen korrekt és lelkes csapattal dolgozzon együtt az ember. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattam veletek, remélem ez csak az első, de semmiképp sem az utolsó alkalom volt."

Üdvözlettel:

Bertényi Réka - Marketing Igazgató EuroWeb Rt.

We wanted to take the time to thank you for doing a great job with the YES show. You were very professional, and paid close attention to detail with all aspects of contracting and producing the show. Your cooperation and the manner in which you handled the TV situation was most appreciated by the entire YES team as well. We look forward to working with you in th future.

Best regards,

William Morris - Agency, Inc.

"I just wanted to say what a great pleasure it was to work with you and all your suppliers and the crew. Everything was just perfect for us and I only wish all shows could be organised and serviced so well....well done. That's it really...just say a big thanks to all concerned...you all made it very easy and I really look forward to a return trip some time soon. All the best,lots of love,........Me."

Charles Boxhall - Lionel Richie production manager

Ezúton is szeretném megköszönni Társaságunk, a Synergon Informatika Nyrt. nevében a 2007. december 27-i Woody Allen koncert, illetve az ahhoz kapcsolódó vendéglátás és VIP fogadás kapcsán végzett munkátokat mind az előkészítésben, mind az esemény lebonyolításában. Több olyan, a szerződésben rögzített kereteken túlmutató segítséget, felajánlást is kaptunk tőletek, ami rugalmas hozzáállásotokat, maximális együttműködési készségeteket bizonyítja. Külön szeretném kiemelni, hogy maga a koncert szinte percre pontosan kezdődött, ami nagy mértékben hozzájárult a vendégek elégedettségéhez és az eseményt záró VIP fogadás sikeréhez is. Ügyfeleink is remekül érezték magukat, többeket maga az esemény és az előadó személyének exkluzivitása ösztönzött a meghívás elfogadására. Rekord, 90%-os részvételi aránnyal, magukat kellemesen érző és ennek hangot is adó ügyfelekkel, és az évzáráshoz méltó, különleges módon zártuk le a 2007-es esztendőt, melyet Társaságunk vezetősége is egyértelmű sikerként könyvelt el.

Tőrösné Feles Beáta - stratégia, marketing és üzletfejlesztési igazgató Stratégia, Marketing és Üzletfejlesztési Igazgatóság Synergon Informatika Nyrt.

Szponzorációval kapcsolatban az alábbi címen érdeklődhet: Baksai Péter Tel: 354 0224 Fax: 354 0230 Email: gustodelikat@gmail.com

Service: ShowTime Budapest 

© ShowTime Budapest

Website was designed with Mobirise website template